Бойовики в зоні АТО перейшли до нічних атак на передові позицій ЗСУ диверсійно-розвідувальними групами. Вчора такі вилазки було зафіксовано поблизу Павлополя, Чармалика та Щастя. В усіх випадках супротивник отримав відсіч та відступив на вихідні позиції.

"В районі Сокольників вночі 28 квітня відбулося бойове зіткнення. Обидві сторони застосували стрілецьку зброю та автоматичні гранатомети. Нападників було зупинено і відкинуто", - повідомили зранку 29 квітня у прес-центрі АТО.

"Інформаційний спротив" дав більше подробиць нової тактики бойовиків.

"В районі Павлополя група терористів зробила спробу атакувати позиції українських військ за підтримки мінометного і артилерійського вогню. Наштовхнувшись на підготовлену систему вогню українського підрозділу і оборонні споруди, атакуюча група бойовиків була змушена спочатку зупинитися, а потім під прикриттям мінометного вогню відійти на вихідний рубіж", - ідеться в повідомленні від 29 квітня.

Такі самі атаки зафіксували протягом останньої ночі також біля Чармалика. В районі Щастя в результаті такої атаки бойовики обстріляли з гранатометів місцеву ТЕС. Саме ця станція постачає електрику на тимчасово окуповані території Луганщини.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Загалом лише до опівночі позиції ЗСУ обстріляли 29 разів, причому Авдіївку обстріляли з ГРАДів. В зоні бойових дій побачили щонайменше 15 безпілотників, в районі Новоазовська відзначають зміцнення угрупувань терористичних військ.