Справа екс-заступників голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія та Олександра Кацуба за розкрадання сотень мільйонів гривень держпідприємства доведуть до суду.

Про це пише Forbes.

"Владі потрібні серйозні антикорупційні справи з серйозними сумами, а не так, як Мосійчук. Якщо спершу заявляється, а потім це виявляється пшиком, це сильно б'є по репутації правоохоронних органів. Тому, думаю, щось з цього вийде", - сказав політолог Олексій Голобуцький.

Читайте також: МВС вимагає арешту екс-заступника голови "Нафтогазу" Кацуби

За його словами, неможливо прогнозувати, чим завершиться кримінальна справа проти братів Кацуба, оскільки не можна передбачити, як поведе себе судова система.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва схвалила клопотання правоохоронців про затримання Сергія та Олександра Кацуба. Екс-чиновика "Нафтогазу" звинувачують у злочинній змові з метою розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах.

У 2012-2014 роках працюючи на посаді заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександр Кацуба вивів у конвертаційні центри майже 285 млн грн.

Братам інкримінують спробу в 2013 році передати приватній структурі 3,4 мільярда кубометрів природного газу вартістю майже 12 млрд грн. без попередньої оплати.