У ході розслідування у справі екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його колишнього заступника Василя Стоєцького виявили розкрадання бюджетних коштів.

Як повідомляє РБК-Україна, про це під час брифінгу заявив керівник слідчої групи з розслідування цієї справи Євген Кожухівський.

"На даний момент під час розслідування кримінального провадження встановлена ​​сума розкрадання бюджетних коштів 1,1, млн грн. Поряд з цим встановлено заподіяння державі збитків, який документально підтверджені висновками економічних експертиз, на суму більше 6,5 мільйонів гривень", - повідомив Кожухівський.

Слідчі підготували повідомлення про підозру екс-чиновникам і готують необхідні документи в Генеральну прокуратуру.

Кожухівський додав, що в ході розслідування постійно з'ясовуються додаткові факти незаконної діяльності на держслужбі Бочковського і Стоєцького.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"По ньому направлено ряд запитів про надання правової допомоги правоохоронних органів іноземних країн, а саме: Кіпру, Латвії", - додав він.

Читайте також: Екс-главу ДСНС Бочковського можуть посадити на 12 років

Нагадаємо, в липні Сергію Бочковському та Василю Стоєцькому продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 26 вересня 2015 року.