В Москві поліція затримала нардепа Олексія Гончаренка за футболку з написом "Герої не вмирають!". Про це одесит написав на своїй сторінці у Facebook.

"Мене затримала поліція. Відвели в автозак, відбирали паспорт. Потім паспорт повернули, вивели з автозаку, ударили. Зараз тримають біля автозаку, не відпускають. Я нічого не викрикував, плакатів та прапорів не ніс - затримали просто за футболку. Зараз ведуть у відділення поліції", - уточнив Гончаренко.

На фото, які нардеп виклав у соцмережі, він у білій футболці із портретом Нємцова та написом "Герої не вмирають!". Згодом його прес-служба виклала фотографію депутата за гратами. Зв'язку із ним немає.

Також стало відомо про інші затримання. На марші в Петербурзі затримали одного з організаторів акції Всеволода Нелаєва. Він взяв на себе відповідальність за те, що деякі учасники ходи прийшли на марш із українськими прапорами. За умовами, на яких влада дозволила мітинги, вони мають проходити без політичної символіки. В Тольятті поліція арештувала одного з організаторів ходи в Андрія Баліна. Коли чоловік зранку вийшов з дому, його затримали та відвезли до райвідділку поліції. А 27 лютого на Баліна напали невідомі у під'їзді власного будинку, побили та забрали ноутбук.