Прем'єр-міністр Російської федерації Дмитро Медведєв підписав розпорядження про створення урядової комісії з питань соціально-економічного розвитку окупованого Криму та Севастополя.

Про це повідомляє прес-служба російського уряду.

"Комісія буде координувати дії федеральних органів виконавчої влади та вищих виконавчих органів влади Криму і Севастополя. Її очолив віце-прем'єр Дмитро Козак", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Росія за цілісність України, але без Криму - Медведєв

Розпорядження підготовили, виконуючи указ президента РФ Володимира Путіна щодо скасування міністерства у справах Криму та держкомісії з питань соціально-економічного розвитку Криму і Севастополя.

Популярні новини зараз

Військові просять виключити нардепів Порошенка з комісії по фортифікаціях: "Ви ще за попередні не відсиділи"

Електроенергія по 2,64 грн – це майже задарма: українців приголомшили майбутнім тарифом

Оновлення даних у ТЦК: в яких випадках чоловіка можуть відвезти на "перевірку"

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

Показати ще

Завдання Мінкрима перейдуть до компетенції міністерства економічного розвитку.

Медведєв запропонував ввести до урядів Криму і Севастополя ряд федеральних заступників міністрів.

Нагадаємо, Міністерство у справах Криму створили наприкінці березня 2014 для інтеграції економіки та правового поля окупованих територій до Росії.

Раніше, глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що жодна держава світу, яка поважає права людини, міжнародне право і безпеку, ніколи не визнає російської окупації Криму та злочинні рішення Росії.

Так Клімкін прокоментував твердження свого російського колеги Сергія Лаврова, який заявив, що питання Криму - закрите на підставі підсумків референдуму про приєднання Криму до РФ, проведеного сепаратистами в 2014 році.