Вчені з лабораторії Clear Labs провели дослідження на м'ясі для гамбургерів і виявили досить несподівані компоненти. Виявляється, в гамбургерах можна знайти сліди ДНК щурів і навіть людини. Такою інформацією поділився портал "Новини Ю".

Фахівці розглянути 258 зразків м'яса, заморожених котлет і гамбургерів та вивчили їх на калорійність, жири, вуглеводи і білки. В ході дослідження вони отримали приголомшливий результат.

У 3 зразках фахівці знайшли ДНК щура, а один містив сліди людської ДНК. Ще близько 13% продуктів мали підозрілий склад.

2 зразка гамбургерів для вегетаріанців містили ДНК яловичини, а гамбургер з квасолі не містив квасолі взагалі. 4,3% продуктів містили сліди патогенної ДНК, тобто віруси і бактерії.

Читайте також: Вчені порівняли любителів шоколаду із наркоманами

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Нагадуємо, дослідження, що проводяться ізраїльськими вченими, підтвердили той факт, що несмачна одноманітна їжа здатна викликати психічні розлади.