Мати пишну бороду бажають все більше чоловіків. У Сполучених Штатах стрімко збільшилась кількість охочих пересадити волосся на своє обличчя.

Видання The New York Times повідомляє із посиланням на "Міжнародне товариство хірургії по відновленню волосся", що у 2014 році загальна кількість процедур по відновленню волосся на обличчі склала 3,7%. У 2012 році ця цифра сягала лише 1,5%.

Річ у тім, що світова мода змушує чоловіків мати густу та красиву бороду. А декому природа просто на надала такої можливості.

Сучасна медицина дозволяє пересадити волосся з голови на обличчя. Таким чином чоловік отримує майже природну бороду. Її можна поголити та регулювати довжину волосся.

Пластичний хірург з Маямі доктор Епштейн розповів, що років 10 тому він робив не більше п'яти подібних операцій на рік. Зараз у нього по три таких пацієнта на тиждень.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Один з його клієнтів був 28-річний фельдшер Хосе Армос. Він виглядав на років 17, тому його зовнішність не викликала довіри у пацієнтів. Він змінив своє життя, наростив бороду та потратив на процедуру 7 тисяч доларів.

Читайте також: У Хогвартсі влаштують різдвяну вечерю для фанатів "поттеріани"

Ринкова вартість пересадки волосся на обличчя коштує у перевіреного лікаря від 4 до 10 тисяч доларів.