Лейтенант київської поліції Людмила Мілевич, відома своєю привабливою зовнішністю, опублікувала нову фотосесію у соціальних мережах.

Про це пише Обозреватель.

"На нових знімках поліцейський продемонструвала два різних образи: у короткій чорній сукні, яка підкреслювала її довгі і стрункі ноги та у спортивному одязі і топі, які показали її прокачаний прес", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: "Барбікоп" в міні-шортах показала семирічну донечку (фото)

Під усіма знімками дівчина дякує фотографу за прекрасну роботу.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Раніше, київська поліцейська Людмила Мілевич постала перед користувачами інтернету в коротких джинсових шортиках на прогулянці зі своєю 7-річною донькою.

Серед нових знімків Людмили відпочинок на природі і останні події з життя, серед яких, схоже, і фото зі зйомок дівчини в телевізійній програмі "Абзац" на Новому каналі.

Нагадаємо, напередодні 27-річна дівчина-патрульна в інтерв'ю про себе розповіла журналістам, чому вирішила стати поліцейським.

"Мені 27 років. У мене вища юридична освіта - закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю " комерційне та трудове право ". Я почала працювати ще під час навчання і пропрацювала більше п'яти років в банківській сфері в юридичному відділі. Там я заробляла близько 6-7 тис.гривень на місяць ", - зазначила Мілевич.