Суднобудівний завод "Ленінська кузня", який належить президентові Петру Порошенку, змінює назву підприємства та форму власності.

Як повідомили на підприємстві, завод "Ленінська кузня" з публічного акціонерного товариства (ПАТ) перетвориться на приватне акціонерне товариство (ПРАТ), пише ZN.

Таке рішення збираються прийняти на зборах акціонерів 30 березня. Тоді ж планують затвердити річний звіт підприємства за 2016 рік, порядок розподілу прибутку за 2016 рік, прийняти рішення про обрання генерального директора, членів наглядової ради та ревізійної комісії.

Читайте також: Завод Порошенка хоче торгувати зброєю

Завод також змінить свою назву. Однак, наразі не повідомляють, яка буде нова назва президентського заводу.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як відомо, у травні 2015 року були прийняті закони про декомунізацію, метою яких є очищення публічного простору від тоталітарної символіки, відхід від радянського минулого і його переосмислення.

У зв'язку з цим багато юридичних осіб, друковані ЗМІ, торгові знаки та марки, в певні терміни повинні були змінити свою назву.

Як повідомляв сайт Знай.ua, "Завод "Ленінська кузня", головним акціонером якого є президент України Петро Порошенко, порушує закон про декомунізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ