"Укрнафта" розпочала сплачувати державі перші дивіденди. Публічне акціонерне товариство погасило частину боргів за 2014 рік у розмірі 200 млн гривень.

Голова правління підприємства Марк Роллінз розповів, що найближчим часом розпочнуться виплати по решті боргу, а також протягом 30 днів "Укрнафта" розпланує сплату податків.

"Дивіденди за 2014-й поки виплатили неповністю - планується завершити до кінця цього тижня, або на початку наступного. Протягом наступних 30 днів плануємо обговорити з урядом сплату податків, і досягти плану, як це виконати", - розповів Роллінз.

Марк Роллінз запевнив, що наразі у підприємства недостатньо коштів для погашення заборгованості та сплати усіх податків. Він впевнений, що на початку наступного року "Укрнафта" зможе розробити план подальшого розвитку та зосередитись на видобутку газу.

Читайте також: Почав діяти новий закон про ринок газу в Україні

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

У контракті, який підписав Роллінз, є домовленість про виплату дивідендів державі. Також голова правління запевнив, що пропонуватиме акціонерам відмовитись від дивідендів та направити їх на розвиток "Укрнафти".