Американець Джейсон Соса (20-1-4, 15 КО), який 8 квітня проведе поєдинок проти чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українського боксера Василя Ломаченко (7-1, 5 КО), розповів, як прийшов в бокс, а також прокоментував майбутній бій.

"Знаєте, коли ти цілий день зайнятий приготуванням піци, обов'язково почнеш думати, що є заняття і поцікавіше. Тому я вирішив зайнятися боксом. Я завжди був спортивною дитиною та робив успіхи в будь-якому спорті, яким займався. Думки про це допомагали мені рухатися вперед. Одного разу вранці я прийшов в зал. Так це все і почалося. Подивіться на мене сьогодні – я буду битися на національному каналі. Хлопець, який цілими днями готував піцу. Ніхто не вірить в мою перемогу. Така реальність. Але мені це подобається. Мені подобається статус андердога, тому що я був їм усе своє життя. Це Ломаченко є що втрачати. Думаю, він погано мене знає. Мене всі погано знають, тому що я все ще вчуся. Я ще не показав всього, що вмію в ринзі. Всьому світу варто бути готовим до сюрпризу 8 квітня", – розповів Соса.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Соса відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США). Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Дивіться офіційне промо відео бою Ломаченко - Соса від телеканалу HBO:

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.

Фото – Getty Images