Проросійські бойовики за минулу добу 65 разів обстріляли позиції українських бійців у зоні АТО, ігноруючи режим тиші. Двоє українців отримали поранення.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

Найгарячіше було на Приморському напрямку. Біля Водяного ворог стріляв з артилерійських систем, мінометів та великокаліберних кулеметів. Бійців у Широкиному накривали вогнем із мінометів, озброєння БМП, зенітних установок, гранатометів та стрілецької зброї. Також обстрілювали українські позиції у Гнутовому, біля районів Талаківки, поблизу Павлополя, Мар'їнки, Красногорівки та Новотроїцьке.

На Донецькому напрямку, поблизу Авдіївки, окупанти застосовували міномети та гранатомети. Оборонців Луганського обстрілювали з мінометів, проти бійців з Опитного застосували протитанковий ракетний комплекс. Обстріли зафіксували поблизу Невельського, у районі Кам'янки та біля шахти "Бутівка".

З гранатометів різних систем ворог бив по захисниках Новоолександрівки та Катеринівки на Луганському напрямку.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній ватажок банди "Схід" Олександр Ходаковський повідомив, що бойовики "ДНР" щодня втрачають близько 50 осіб, у результаті протистоянь з українськими бійцями.