Глава Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк 17 березня кілька разів вистрілив пострілів в повітря зі зброї під час конфлікту з активістами, які назвалися представниками молодіжного руху "Традиція і порядок".

Про це повідомила прес-секретар Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко в Facebook. Понад 10 осіб одягнених у балаклави напали на Бенедисюка і його дружину поруч з його будинком. Він, за словами Лисенка, викликав поліцію на місце події і з метою самозахисту зробив попереджувальний постріл у повітря.

Один з учасників конфлікту Євген Карась пояснив, що Бенедисюк намагався наїхати автомобілем на активістів. Вони прийшли з мітингом до його дому і звинувачували в корупції.

"Суддя Бенедисюк на Осокорках намагався задавити машиною, а пізніше відкрив вогонь з пістолета по активістам молодіжного руху" Традиція і порядок ". Активісти прийшли до судді поспілкуватися і розклеїти листівки, Бенедисюк претендує на високу посаду на держслужбі, займаючись корупцією. Про це активісти сьогодні подали заяву в НАБУ перед візитом до чиновника ", - написав він.

Після сутички у активістів розбитий фотоапарат, планшет. Деякі з них отримали невеликі травми після того, як Бенедисюк спробував їх переїхати.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, куди може поїхати відсторонений глава ДФС Роман Насіров після того, як за нього внесли багатомільйонну заставу.