25 вересня в Одесі відбудеться форум "Developing a Framework for Creative Economy in Odessa Region" з розвитку культурного кластеру в регіоні для підсилення економіки. В ньому прийматимуть участь вітчизняні та іноземні спеціалісти з творчості.

Під час форуму експерти обговорять впровадження інноваційних ідей для творчості. Саме розвиток цієї індустрії допоможе економічному розвитку регіону.

"Креативна економіка - сегмент, заснований на інтелектуальної діяльності. Наше завдання - запустити еволюційний процес, перейти від застарілого сприйняття культури, як дотаційною галузі, до прибуткової креативної економіки",- розповів один з організаторів форуму Ярослав Трофимов.

Захід пройде під керівництвом естонського експерта з творчих індустрій Рагнара Сііла. Експерти сформують "дорожню карту" з розвитку творчої економіки в Одесі та обговорять моделі створення бізнесів та стартапів.

Читайте також: На відкритті ГОГОЛЬFEST презентують проект "Мистецтво війни"

Популярні новини зараз

Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць

Перспективи похмурі: як Україна планує вийти з енергетичного глухого кута

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Участь у форумі буде безкоштовною для усіх охочих впливати на творчість та творення за попередньою реєстрацією на сайті.