В "міністерстві держбезпеки ДНР" панічно готуються до можливих акцій протестів на окупованих територіях. На мітинги готуються вийти працівники "націоналізованих" терористами підприємств.

Про це повідомив нардеп, координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук в Facebook. В "ДНР" вже підготували заходи по боротьбі з незадоволеними, які включають як погашення заборгованості по зарплатах, так і "профілактичні заходи МГБ".

Традиційно бойовики звинувачують українські спецслужби в організації заворушень і несанкціонованих виступів працівників "націоналізованих" підприємств "напередодні свята Великої Перемоги".

"З метою зняття соціальної напруги та усунення передумов для успішних акцій українських спецслужб, керівництво" МГБ "пропонує керівництву "ДНР" напередодні 9 травня хоча б частково виплатити заробітну плату і соціальні виплати для цієї категорії громадян. Одночасно своїм структурним підрозділам керівництво" МГБ ДНР "поставило задачу по проведенню інтенсивного моніторингу настроїв громадян та спроб організації заворушень (в тому числі з використанням мережі Інтернет), з проведенням" профілактичних заходів ", - пояснив Т имчук.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Донецька фільтрувальна станція знову припинила свою роботу. Через це Авдіївка опинилася на межі гуманітарної катастрофи.

Популярні новини зараз

В Україні для простих громадян приготували "різні" тарифи на світло: як платитимемо з червня

Військовозобов’язаним у ЦНАПах не зможуть надавати важливу послугу – фахівці пояснили нюанси

Дешевого одягу у секонді більше не буде: прийнято важливе рішення

Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном

Показати ще