Керівник "Укрзалізниці" Войцех Балчун пропонує передати військову залізницю під управління Миколі Кужавському. Він офіційно працював на посаді помічника нардепа від "Партії регіонів", а потім за часів правління президента-втікача Віктора Януковича міністра оборони Павла Лебедєва.

Про це повідомляє Еspreso.tv, посилаючись на списки майбутніх керівників підрозділів "Укрзалізниці". Кужавського хочуть поставити керівником стратегічної для країни ділянки – прифронтової залізниці.

Саме Лебедєв на міністерській посаді зробив все можливе, щоб українська армія в 2014 році повністю розвалилася, а Україна втратила обороноздатність. Після Революції Гідності Лебедєв втік з країни. Він ховається на території анексованого Росією Криму.

Одеську залізницю хочуть віддати в руки В'ячеславу Єрьоміну. У відкритих джерелах є інформація про те, що його дружина працює в компанії "Вертикаль груп". Сама ж фірма активно співпрацює з Одеською залізницею.

Південно-західну залізницю повинен очолити Григорій Бевз. Сергій Бугаєв стане начальником Донецької залізниці. Джерела стверджують, що його на посаду просуває заступник Балчуна Микола Нємцов.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в "Укрзалізниці" пояснили, що мільйонні суми, які витратять на закупівлю туалетів для плацкартів, визначаються ринковою вартістю.