В Авдіївці, яка постійно перебуває під обстрілами бойовиків, вже третій день поспіль відсутнє водо- та електропостачання.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На ранок 7 березня мешканці залишаються без електрики. Опалення у будинки 22-тисячного міста постачається, його забезпечує теплоенергоцентраль Авдіївського коксохімічного заводу.

У населеному пункті створили запаси питної води. Її об'єми становлять чотири тисячі кубометрів.

"Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 7 генераторів ДСНС", - розповіли представники рятувальної служби.

Місто 5 березня в черговий раз залишилось без енергопостачання. Причиною інциденту стало те, що під час обстрілу бойовиків пошкодження зазнало повітряна високовольтна лінія електропередач поряд з Авдіївкою. Без електрики залишились Авдіївський коксохімічний завод та Донецька фільтрувальна станція. В зв'язку з цим місто залишилось без водозабезпечення та тепла.

Популярні новини зараз

Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи

Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому

"Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня

Вибачте, банк безсилий: у клієнтів "Привату" зникають з карт останні гроші

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, ремонтні бригади так і не розпочали відновлювати лінії електропередач в районі Авдіївки та Донецької фільтрувальної станції.