У той час як в Україні триває війна, бюджет зазнає величезного навантаження – пенсіонерам не вистачає грошей на виплати, а військовим та громадянам на зарплати, "Укрпошта" оголошує тендери на 41 мільйон гривень. Вони планують витратити цю суму на покупку корпоративних світшотів та рекламу на телебаченні.

Компанія збирається закупити світшоти на суму понад 17 мільйонів гривень. Йдеться про тисячі світшотів різних розмірів – від XS до 4XL. Усі ці світшоти мають бути доставлені до Київської області до кінця березня 2025 року.

Тендер на закупівлю світшотів від "Укрпошти" / фото: скриншот Prozorro

Крім того, "Укрпошта" готова витратити 24 мільйони гривень на рекламу. Вони планують запустити рекламні ролики на основних українських телеканалах, як-от "Новий Канал", "1+1", "Україна", "ICTV" та інші. Кампанія складатиметься з двох етапів: з 9 вересня до 13 жовтня та з 4 листопада до 15 грудня.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Тендер на закупівлю рекламних послуг від "Укрпошти" / фото: скриншот Prozorro

Ця інформація викликає багато питань, враховуючи поточну ситуацію в країні та те, як розподіляються державні кошти. У той час як багатьом українцям доводиться рахувати кожну копійку, "Укрпошта" вирішує оновити гардероб своїх співробітників та активно просувати свої послуги на телебаченні.

Нагадаємо, що "Укрпошта" належить державі, а саме Міністерству інфраструктури України. Це означає, що гроші на рекламу та купівлю світшотів буде взято з державного бюджету, тобто з наших податків.

Нагадаємо, "Укрпошта" полагодить усі свої Renault за 62 млн грн: могла б оновити парк на 78 нових авто

Раніше ми писали про те, що управління "Укрнафти" викачує з бюджету 400 млн грн на місяць: відповідальний сидить у Чехії

Крім того, Знай.ua повідомляв, щоб дістати боржників? У розпал війни обленерго купує комп'ютери на мільйони гривень