З літа 2022 син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Михайло займається будівництвом особистої вілли на земельній ділянці в елітному поселенні на південному узбережжі Іспанії.

Відомо, що Олег Гладковський є обвинуваченим у справі НАБУ про зловживання під час закупівлі автомобілів для армії. Проте сам Гладковський ці звинувачення відкидає.

Про це стало відомо завдяки інформації від журналістів " Схем ".

Схеми Гладковського та сім'ї, скріншот: YouTube

Після того, як він перестав з'являтися на судові засідання, у квітні 2024 року його оголосили у розшук.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Родина Гладковського зводить нову віллу

Іспанська фірма Bilderberg Consulting Financiero, якою володіє 28-річний Михайло Гладковський, син Олега Гладковського, у квітні 2022 року придбала земельну ділянку у поселенні La Zagaleta у провінції Малага.

За словами журналістів, La Zagaleta – це закрите елітне поселення на півдні Іспанії в провінції Малага, яке облюбували зірки шоу-бізнесу, спортсмени, бізнесмени та політики з усього світу.

Схеми Гладковського та сім'ї, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що Гладковський-старший має іншу віллу у цій провінції. Нова ділянка – за 15 хвилин їзди на автомобілі, а її площа становить 4 328 квадратних метрів, тобто майже півгектара.

Ціна за ділянку аналогічною площею із проектуванням вілли може досягати 2,5 мільйонів євро. Журналісти додають, що ще близько 4,5 мільйонів євро може коштувати саме будівництво.

До речі, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду 13 травня підтримав позицію прокурора САП та обрав запобіжний захід Олегу Гладковському. Суд заочно заарештував колишнього першого заступника секретаря РНБО.

Нагадаємо, для "показань" проти заступника директора НАБУ Гізо Углави в САП призначили керівника підрозділу детективів Скомарова - ЗМІ.

Раніше повідомлялося, 500 тисяч за готель на Мальдівах та 6 млн прихованих доходів: НАБУ відкрило справу проти Фельдмана.

Також, про ваші гроші та рахунки можуть дізнатися все: кому розкриють таємницю.