Під час війни, що ведеться в Україні, Верховний суд оголосив тендер на ремонт ліфтів у своїй адміністративній будівлі. Це викликало подив про те, чи було правильним витратити 6 мільйонів гривень із державного бюджету на такі роботи у такий час.

В рамках тендеру планується виконати багато різних завдань, включаючи знесення покриттів підлоги, влаштування нових стяжок та обшивку стенгіпсокартоном, а також прокладання електричних труб та багато іншого.

Сума на роботи складає 6 265 872 гривень, які будуть виділені з бюджетних коштів.

Підрядник зобов'язаний гарантувати відповідність об'єкта будівництва всім вимогам проектної документації та можливість експлуатації протягом 10 років після передачі замовнику. Роботи проводитимуться на вулиці О. Копиленка, 6 у Києві, термін закінчення – до 20 грудня 2024 року.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Показати ще

Дата оприлюднення тендеру – 17 липня 2024 року, а кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 1 серпня 2024 року. Початок аукціону також запланований на 1 серпня 2024 року.

Верховний Суд - фото Zik.ua

У такий критичний період для країни, коли потрібні кошти для оборони та підтримки людей, виділяються значні суми на ремонт ліфтів у адміністративних будівлях. Проте це аргументується тим, що підтримка роботи державних установ важлива в будь-які часи.

Нагадаємо, за 5 років влада Рівного витратила 28 млн грн на оренду 5 сміттєвозів: "схема" працює, тарифи зростають

Раніше ми писали про те, що " Укрпошта" полагодить усі свої Renault за 62 млн грн: могла б оновити парк на 78 нових авто

Крім того, Знай.ua повідомляв, лікарня недорахувала 24 млн гривень на ремонт: персонал скидається на меблі і віддає свої премії