Про це на своїй сторінці написав блогер Сергій Іванов, зазначивши, що політику та волонтеру, який збирає гроші з людей треба бути скромнішим.

«Я оцінив, що Петро Порошенко позбувся людини, яка відповідала в нього за м’яті піджаки. Це гарна новина. Але це точно не привід носити сорочки по €2250. Особливо під час зустрічей з пораненими військовими та вдовами загиблих воїнів. Це недоречно», - пише Сергій Іванов, коментуючи останні фото Порошенка у Львові.

За словами блогера, вбрання Порошенка – з ексклюзивної колекції лакшері бренду Ralph Lauren Purple Label.

«У цьому творінні італійських майстрів самопроголошений як «лнр» гетьман поїхав до Львова на черговий фотосет з пораненими військовими», - відзначив він.

За словами експерта, хоч статки Порошенка всім відомі, йому самому не слід демонстративно виставляти їх напоказ.

Популярні новини зараз

Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць

Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

«Я розумію, що Петро – людина заможна, має гроші. Недаремно за час президентства він повернувся до списку мільярдерів Forbes, а за час повномасштабної війни – до трійки найбагатших олігархів країни. Але коли ти політик і збираєш з людей гроші як волонтер, треба бути скромнішим. Як би тебе не вабила «розкішна суміш тонкого льону, тутового шовку та кашеміру», - резюмує Іванов.

Як повідомлялось раніше, Петро Порошенко за 2 роки війни збагатився у 20 разів більше, ніж до війни. Лише за 2023 рік лідер «Євросолідарності» задекларував 1 мільярд 440 мільйонів гривень доходу, увійшовши в ТОП-3 найбагатших олігархів України.