Після виходу з "Укрзалізниці" Едуарда Кріцина, його родина різко обзавелася дорогою нерухомістю та автомобілем. Загальна вартість нових активів перевищує $300 тисяч.

На доньку Кріцина оформили квартиру, паркомісце та веломісце у престижному київському ЖК "Французький квартал". Також вона здобула у власність нову Toyota Camry Hybrid, розповіли журналісти у новому ролику Bihus.Info.

Майно Кріцина / фото: скриншот Youtube

Едуард Кріцин, який працював директором з економічної та інформаційної безпеки "Укрзалізниці" з 2021 року, залишив свою посаду у вересні 2023 року. Після цього у його сім'ї почали з'являтися нові дорогі активи, незважаючи на відсутність офіційних доходів дочки.

У розмові з журналістами Bihus.Info Кріцин заперечував, що живе у київському "Французькому кварталі", стверджуючи, що просто відвідує друзів. Він також визнав, що допоміг дочці з купівлею нерухомості, стверджуючи, що гроші на це були отримані із заощаджень, продажу двох автомобілів та позики.

Популярні новини зараз

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

Слід зазначити, що у травні 2023 року у кабінеті Кріцина проводився обшук НАБУ та САП у рамках кримінальної справи про розкрадання коштів "Укрзалізниці". У нього вилучили $17,450 та мобільні телефони, але Кріцин не є підозрюваним у цій справі.

Цікаво, що раніше Кріцин працював у СБУ, очолюючи управління у кількох регіонах та керуючи департаментом контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки. Його сім'я також пов'язана з дружиною Артема Шила, фігуранта корупційної справи як бізнес-партнерів.

Читайте також: "Укрзалізниця" готова безкоштовно "катати" пасажирів країною: як це можливо

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Укрзалізниця" зважилася на серйозні зміни – і це абсолютно безкоштовно

Також ми писали, У крзалізниця попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас, ні вашого друга