Всі наші читачі вже на "своєї шкурі" знають, що таке сидіти годинами, а то й днями без світла. Наші добрі сусіди та союзники з Німеччини, Італії та інших великих держав Євросоюзу по душевній доброті надсилають генератори, щоб люди не сиділи цілодобово в темряві, і могли якось жити.

Однак далеко не вся допомога сягає тих, кому вона реально потрібна. Цього разу пропонуємо подумки перенестися до Одеси і згадати "приколи нашого містечка", як восени 2022 року.

Про це пише український блогер із Одеси у своєму Telegram-каналі "Ірочка розповість".

Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram

Знаєте що таке "з дна постукали"... Це коли генератори, які Німеччина та Італія передала для лікарень Одеси, раптом під час обшуків виявляються в ресторані на провулку Чайковського, в якому часто буває мер Одеси. А господиня Ольга дуже близька до мера людина.

Популярні новини зараз

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати

На українських будівництвах закінчуються робітники – який вихід знайшли

Потрібно терміново нести документи: українським пенсіонерам дозволили у червні "відновити" виплати

Показати ще

Енергогенератори. Фото: Youtube

Одеське УСР та прокуратура зайшли з обшуками у пошуках генераторів з Італії та Німеччини, які призначалися для одеських лікарень. Хлопці зайшли на Одеські КП та за кількома адресами, юр- та фізосіб. Дуже злі дуже обізнані язички розповідають, що генератори передали самі собі та своїм близьким.

Нагадаємо, на Одещині фортифікаціями займаються люди ОПЗЖ: "Страшно на Кіпера наїхати?".

Раніше повідомлялося, 400 млн злили, а фільмами і не пахне: як Вавриш та Ткаченко мародерять на "Одеській кіноіндустрії".

Також, нардеп забороненої "ОПЗЖ" Колтунович із родиною нескромно покутував в Одесі.