Минулого тижня Вищий антикорупційний суд ухвалив важливе рішення щодо ТОВ "Роял Пей Юроп", стягнувши з них майже 2 мільярди гривень. Це було часткове задоволення позову Міністерства юстиції, яке раніше звинуватило компанію у зв'язках із букмекерською діяльністю, особливо щодо 1xBet.

Суд виніс рішення про конфіскацію різних активів "Роял Пей Юроп", включаючи готівку у гривнях та іноземній валюті, а також цінні папери на суму майже 2 мільярди гривень. Це досить велика сума, яка буде спрямована на дохід держави.

Суд / фото: Facebook

Основні активи, які були стягнуті, включають 53 млн грн, $3,5 млн (141,5 млн грн) та €54 316 (2,4 млн грн), а також цінні папери на суму 1,8 млрд грн, включаючи українські облігації внутрішньої державної позики.

Компанія 1xBet вже довгий час перебуває під пильною увагою української влади. Власники цієї компанії, у тому числі Роман Семіохін, Сергій Каршков та Дмитро Казорін, мають російське походження та отримали "золоті паспорти" на Кіпрі.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

1xBet заборонена у кількох країнах, включаючи росію, а також у деяких європейських країнах. Президент України Володимир Зеленський раніше наказав розглянути можливість заборони діяльності 1xBet в Україні, та рішення про анулювання ліцензій на букмекерську діяльність було ухвалено.

Нагадаємо, за гроші простих українців? У Дубаї знайшли нерухомість Богуслаєва, Злочевського та Омелянової

Раніше ми писали про те, що власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російським 1xbet? Блогер навів приклад

Крім того, Знай.ua повідомляв, що у українці в Dota 2 веселяться з окупантами за гроші спонсорів тероризму 1xbet: заробили їм на ракети