Олег Совик, директор КП "Міськзелентрест" та голова Приморської районної адміністрації міста Одеси, опинився в центрі уваги соцмереж через цікаву деталь на фотографії у Facebook. Вона не стала б нічим примітною, якби годинник Совика не був замальований зеленим кольором.

Ця деталь викликала безліч питань та жартів в інтернеті. Деякі користувачі стали підозрювати Совіка в тому, що він вирішив приховати дуже дорогий аксесуар.

Хто ж Совик такий і чому він здорово попався?

Він має довгу кар'єру у державній службі, починаючи з роботи у виконкомі у 2013 році. Очолив КП "Автобаза санітарного транспорту", яке виграло тендери на суму 436,5 мільйона гривень.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

За даними декларації за 2023 рік, поданої у 2024 році, у Совика значні майнові активи: дві земельні ділянки, житловий будинок площею майже 400 квадратних метрів, який ділить із дружиною.

Готівкові сім'ї Совик / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій

Олена Совик, до речі, цікава особистість. Вона володіє трьома нежитловими приміщеннями, двома квартирами (купленими у 2023 році) та автомобілем, а також має готівку у розмірі 46 тисяч доларів США та 1 мільйон 280 тисяч гривень.

Однак у декларації відсутня інформація про годинник, що засвітився на фотографії. Олег Совик на запитання "СтопКора" запевнив, що цей годинник коштує до 25 тис. гривень і, відповідно, не вимагає декларування.

Він також надав фотографію, де годинник видно без замальовки, пояснивши, що він був замальований для того, щоб не привертати увагу.

На запитання про те, звідки у дружини такі активи, він відповів, що Олена займається підприємницькою діяльністю вже 15 років і може дозволити собі таке майно.

Коментарі під фото / фото: скріншот Facebook

Коментарі під фото / фото: скріншот Facebook

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що керівництву холдингу Шериф загрожує від 5 років в'язниці за присвоєння державних коштів України – ЗМІ.

Вам буде цікаво дізнатися, нерухомість вже не модно: депутат Табалов вклав мільйон за годину