Історія навколо Дарії Ледовської та її "загиблого" чоловіка - колишнього депутата Євгена Дейдея, за словами одного з користувачів соціальних мереж, годиться, щоб її екранізував сам Гай Річі.

Так, Дарина поділилася новиною про своє весілля на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши фотографію з новим обранцем. Цікавий момент: новий чоловік Дар'ї досить сильно нагадує Євгена Дейдея, але це, звичайно ж, не він.

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Х

Якщо говорити про те, що сталося, то в березні 2022 року Дар'я повідомила про смерть колишнього народного депутата від "Народного фронту" Дейдея на війні, не давши при цьому деталей.

Це стало шоком для багатьох, оскільки раніше, в 2021 році, слідство.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Пост дружини ексдепутата Євгена Дейдея у Instagram / фото: Х

Тоді почали з'являтися чутки, що Дейдей насправді живий і виїхав за кордон. Дар'я заперечувала це, стверджуючи, що вони з дітьми залишилися в Києві і що Дейдей не міг би так вчинити з ними, не зустрівшись і не забравши дитину з Будапешта.

Однак у вересні того ж року Дар'я подала на розлучення і вирішила вимагати аліменти на своїх дітей від "загиблого" чоловіка.

Отже, тепер у Дар'ї новий розділ у житті, і, можливо, вона знайшла щастя зі Стефаном Джукіч-Мандичем. Принаймні тепер їй не доведеться боротися за аліменти з кимось, кого вона вважала померлим, що, безумовно, спрощує ситуацію для всіх.

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Х

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Х

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Х