Про це повідомляє Фром.юа.

Батьки звинуватили заступницю директора з виховної роботи Ксенію Лаврик у здирництві і хабарництві.

На умовах анонімності мати дошкільника розповіла, що мала розмову із Ксенією Лаврик щодо зарахування сина у перший клас у 2024/2025 навчальному році. За словами жінки, заступниця директора навчального закладу пообіцяла влаштувати дитину у «сильний клас» на чолі із кращим, за її словами, класним керівником. При цьому Лаврик озвучила ціну за своє сприяння у вирішенні даного питання – 12 тисяч гривень.

З дещо схожою проблемою стикнулись також батьки хлопця, який навчається у середній школі ліцею «Лінгвіст». Він зіткнувся із системним заниженням оцінок, що нібито мало вказувати на необхідність додатквих занять. Факультативні заняття пропонувалось проходити у позашкільний час в одного з вчителів гімназії. Одне таке заняття, за словами матері учня, коштувало б родині 250 гривень.

Як повідомила жінка, такі факультативи кільком дітям у класі її сина пропонувала Ксенія Лаврик. На думку батьків, вона отримує частину грошей, які вчителі отримують від дітей за додаткові заняття. Вчителям, які відмовляються брати участь у здирництві, Ксенія Лаврик погрожує звільненням.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Ми отримали від Лаврик рекомендацію підтягнути предмет. Коли поговорила про це з вчителем, почула від неї, що потреби такої вона не бачить. Потім мені розповіли зі школи, що цій вчительці пригрозили звільненням за нібито незадовільні результати учнів і саботаж», – розповіла наша співрозмовниця.

Наразі батьки готовлять скаргу у міський департамент освіти, а також у правоохоронні органи.