Одна з найрозмовніших історій у Львові останнім часом – придбання дружиною головного патрульного Львівщини, Олександри Крутень, автомобіля Toyota Prius 2018 року за копійки. Вгадаєте, за скільки? 5000 гривень! Як таке можливо? Адже зазвичай уживаний Prius коштує набагато дорожче.

Її чоловік Андрій Крутень залишив громадськість у невіданні, оприлюднивши свою декларацію про доходи за 2023 рік.

Андрій Крутень / фото: Нацполіція

Там вказано, що він отримав значну суму за роботу в поліції – 647 тисяч гривень, а його дружина Олександра не залишилася осторонь та відзначила у доходах не лише свою зарплату, а й криптовалюту – Ethereum, Bitcoin та Ripple.

Декларація про доходи Андрія Крутня / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

До речі, у Олександри ще й Audi A6 2013 року випуску, яку вона купила за 130 тисяч гривень. Проте реальні цифри вартості авто зовсім інші.

У декларації Андрія Крутня також зазначається, що подружжя не має власної нерухомості. Чи це можливо, враховуючи їхні доходи? Чи вони просто приховують своє справжнє майно від громадськості? Незважаючи на це, готівки у подружжя вистачає – на рахунку вони зберігають 775 тисяч гривень.

Декларація про доходи Андрія Крутня / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій

Не менш цікавою є і кар'єра Андрія Крутня. Народився він у Рівному, має юридичну освіту та служив у Збройних Силах України. Кар'єру в патрульній поліції розпочав з 2016 року, пройшов шлях від рядового до заступника начальника управління патрульної поліції у Рівненській області.

З червня 2019 року він обіймав посаду начальника управління патрульної поліції у Волинській області, а з січня 2023 року був призначений головним патрульним Львівщини.

Раніше ми писали про те, що папа відбуває термін, але дарує квартиру за 6 млн: дворічна донька Саакашвілі вже мітить у розкіш

Крім того, Знай.ua повідомляв, про стан без грошей і без машини: українців попередили про шахраїв - ведуться буквально все