Свіжі деталі з декларації голови Львівської Обласної Військової Адміністрації Максима Козицького за 2023 рік викликали справжній шквал коментарів та спекуляцій. Головна "родзинка" його майна – це розкішні подарунки від батька Зіновія Козицького.

Серед них – шикарний швейцарський годинник, квартира у Львові та нежитлове приміщення. Загальна ціна цього "бонусу" становить "нехилі" 15,8 мільйона гривень, що, очевидно, привертає увагу і викликає безліч питань про його зв'язки та роботу як чиновника.

Майно Максима Козицького / фото: скріншт Єдиного реєстру декларацій

Подарунки включають розкішні швейцарські годинники Breguet вартістю 709 тисяч гривень, а також квартиру у Львові площею 176,1 квадратних метрів, оцінену в 10,9 мільйона гривень, і нежитлове приміщення в цьому ж місті на 49,3 квадратних метра за 4,1 мільйона гривень.

Також у декларації фігурують доходи Максима за минулий рік, включаючи його зарплату та відсотки від банківських вкладів. За документом, він отримав чималу зарплату у ЛОВА – 953 тисячі гривень. Та на цьому не зупинився.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Майно Максима Козицького / фото: скріншт Єдиного реєстру декларацій

У декларації вказано також відсотки, які Максим отримує від банків, у розмірі понад 133 тисячі гривень.

Оксана Козицька, дружина голови ЛОВА, також наголосила на декларації. За минулий рік вона отримала 188,9 тисячі гривень зарплати від компаній, пов'язаних із бізнесом Зіновія Козицького, а також 23 тисячі гривень від здачі майна в оренду.

Майно Максима Козицького / фото: скріншт Єдиного реєстру декларацій

Крім того, дружина Максима стала власницею двох квартир у Львові площею 81,1 квадратних метра та 175 квадратних метрів відповідно, а також паркомісця.

Цікаво, що у декларації згадується лише один автомобіль у родині Козицьких – Audi Q5 2021 року випуску, записаний на Оксану. 2022 року перед нею постали фінансові зобов'язання перед Зіновієм Козицьким на суму 2,1 мільйона гривень, які вона поки не погасила.

Максим Козицький: джерело: Facebook

Важливо згадати, що Максим Козицький очолює ЛОВА з 2020 року і до того разом із батьком володів бізнесом у сфері відновлюваної енергетики.

Батько, у свою чергу, є одним із найвпливовіших бізнесменів Львівщини, власником підприємств з видобутку нафти та газу, а також компаній, що спеціалізуються на відновлюваній енергетиці – сонячних та вітрових електростанціях.

Варто нагадати, що з уд відпустив з-під варти підозрюваного в розкраданні 1,5 млрд Міноборони Олександра Лієва

Раніше ми писали про те, що російський олігарх змусив Бреда Пітта йти до суду проти Анджеліни Джолі.