Країна в стані війни, всі докладають максимум зусиль, щоб допомогти на фронті або хоча б підтримати тих, хто там. А тут бац, і виходить новина про колишнього військкома зі Львова Сергія Бабича, який за час війни накупив собі дві квартири, два будинки та ще й Lexus. Так, не просто авто, а Lexus!

Це якраз той випадок, коли хочеться спитати: "Серйозно?". Де люди віддають останнє, щоб допомогти фронту, дехто вирішив зробити капітал. Це викликає бурю обурення, адже поки молоді хлопці покладають своє життя на фронті, інші,, вирішили похизуватися своїми дорогими машинами і квартирами.

Так, кожен має право на життя, як вважає за потрібне, але все ж таки... В часи, коли вся країна об'єднується навколо спільної мети, такі історії видаються особливо цинічними. Це не просто питання етики чи моралі, а питання справедливості та солідарності.

колишній військком, на тлі всіх випробувань, які переживає країна, придбав Lexus RX350 останнього покоління, який коштує більше мільйона гривень. Але це ще не все.

Його дружина Ірина, яка працює у лікарні з зарплатою, що не досягає навіть 100 тисяч гривень на рік, виявилась власницею аж шести квартир у Львові та Києві, куплених упродовж лише двох років. І на додачу, будинки, придбані у 2023 році, записані на доньку.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Коли так важливо допомагати країні, з'являються хитрі "пташки", які замість цього шукають способи підзаробити на біді, забувши про совість. Ця історія заставляє нас задуматися, звідки в них гроші і чому в нашому суспільстві, де більшість так старається, таке взагалі можливе.

Таке поведінка серйозно кидає тінь на всіх, хто працює у владі, і роззлить будь-кого. Народ хоче бачити, що ті, хто у великих кабінетах, працюють чесно і відкрито.

Нагадаємо, скандал з Укроборонпромом: Гладковський подав до суду на журналістів "Наші гроші"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у Forbes такого не опублікують: рейтинг найбагатших воєнкомів України