Народний обранець від партії "Слуга народу" Володимир Крейденко, за інформацією розслідувачів Bihus.Info, під час триваючого військового вторгнення обзавівся новою квартирою у престижному районі Печерськ у Києві.

Перші згадки про це помешкання з'явилися у соціальних мережах його дружини наприкінці минулого року, проте у декларації депутата за 2022 рік ця нерухомість не вказана. Журналісти виявили, що з осені 2022 року квартира належить батькові Володимира Крейденка. Житло площею 111 квадратних метрів, за оцінками, коштує близько 200 тисяч доларів.

У відповідь на запити преси нардеп підтвердив факт переїзду, але стверджує, що оселився у квартирі свого батька лише у січні 2023 року, відтак, не включив її до декларації за попередній рік. Він аргументував це тим, що його батько мав змогу придбати таку нерухомість, продавши власний будинок у Мелітополі та займаючись продажем черешні.

"Батьки продали будинок. І мій батько, Мелітополь же славиться черешнею, мій батько займався продажем цієї черешні великими партіями, реалізував її в різні країни, ведучи бізнес", – поділився Крейденко.

Володимир Крейденко родом з Мелітополя, але з 17 років проживає у столиці України. Він був включений до виборчого списку "Слуги народу" під номером 123. До обрання народним депутатом Крейденко очолював правління всеукраїнської молодіжної громадської організації "Совість і Надія України".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще