Про це пише портал Акценти. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Для нас такі спогади, а у головного поліцейського Волині спогади про зароблені десятки тисяч доларів у перші місяці війни. Так він тоді й придумав цікаву схему набивання кишень «крошками» із пачками доларів надаючи можливість близькому оточенню військовозобов’язаних ухилятись від мобілізації та більше того – безперешкодно виїжджати в комерційних цілях за межі України під «лже» приводом ввезення гуманітарної допомоги.

Прикриття більш ніж вагоме – листи цілого головного поліцейського! За перші чотири місяці Ю.Крошко та головна профспілкиня поліції Волині Н. Горошко своїми листами забронювали від призову більше п’ятидесяти осіб, які не мають жодного відношення до поліції та до профспілок, однак мають довірливі та дружні стосунки із головним поліцейським який за «крошки» із грошових банкнот надавав їм індулігенції під час війни.

Багато хто ймовірно скаже мовляв нічого особливого та вони ввезли величезну кількість гуманітарної допомоги яку передали поліцейським чи переселенцям?! Але тут справа точно не у гуманітарній допомозі та мотиви такої «щедрості» не мають нічого спільного із гуманністю. Так що відбувалось? А відбувалось банальне заробляння грошей під прикриттям поліцейського оскільки діяв період безмитного ввезення автомобілів.

Так заброньовані особи під виглядом «лже» ввезення гуманітарної допомоги виїжджали за межі України безперешкодно перетинаючи державний кордон та ввозили... автомобілі для їх продажу не сплачуючи жодних митних платежів.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Відомо що ними було ввезено більше шестидесяти автомобілів і не як гуманітарну допомогу для військових чи поліцейських, а як автомобілі для продажу та зароблянні суттєвих коштів при їх продажу.

За приблизними підрахунками на такій хитрій схемі головний поліцейський «крошками» назбирав більше ста тисяч доларів та й звичайно не забув про родину бо один із ввезених автомобілів був одразу подарований дружині.