За роки у парламенті Василь Вірастюк заробив чимало статків. Про його доходи за роки роботи у статусі народного обранця стало відомо з відкритої декларації.

Нещодавно Вірастюк опублікував свої прибутки за 2022 рік. Згідно з декларацією, дохід склав 550340 гривень, а заощадив депутат – 300 000 доларів. Пенсія у 2022 році склала трошки понад 29 тисяч гривень. Його дружина від підприємницької діяльності отримала 160 тисяч гривень та пенсію у сумі 82 тисячі гривень.

Василь Вірастюк, фото: Instagram

У депутата зберігається готівкою 300 тисяч доларів, а його дружина має у власності 100 тисяч доларів та 1 кілограм золота. Розмір заощаджень у знаменитої сім'ї за час повномасштабного вторгнення не змінився взагалі.

У власності спортсмена є декілька квартир: у Києві (площа 115,4 кв.м та 70 кв.м), в Івано-Франківську (площа 55,3 кв.м). Окрім нерухомості у нього є земельна ділянка площею 1445 квадратних метрів у селі Марківці, що в Івано-Франківській області. У тому ж селі він є співвласником будинку площею 55 квадратних метрів.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Декларація Вірастюка. Фото Скрін

Це не вся нерухомість, адже дружина також у власності має 3 квартири у Києві, Петропавлівській Борщагівці, Софіївській Борщагівці. Також вони зі своїм чоловіком інвестували в дві квартири в ЖК "Оболонь", які наразі ще в експлуатацію не здали.

Декларація Вірастюка. Фото Скрін

Наприкінці минулого року стало відомо, що Василь Вірастюк розлучається з дружиною після багатьох років шлюбу.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Бугрова вимагають звільнити з посади ректора: скандальні закупівлі урвали терпець

Також наш портал інформував 10 машин, шуби та "лями" на рахунку: подружжя Торохтій зовсім не бідує під час війни

Раніше портал Знай повідомляв, мільйони на рахунках, а "сидять" на субсидіях: скільки українські нардепи отримують за оренду житла