Андрій Пишний – голова НБУ показав свої статки у оприлюдненій декларації. Відомо, що він отримує одну з найвищих офіційних заробітних плат серед державних менеджерів – 600 тисяч кожного місяця. Це він висвітлив у новій декларації.

В декларації відобразилась не тільки величезна заробітна плата, але і борг, який він дав своїй жінці. Окрім того, він володіє колекцією дорогих годинників та маєтком, який поки що не сдали в експлуатацію.

Декларація Андрія Пишного. Фото: скрін

Декларація Андрія Пишного. Фото: скрін

Декларація Андрія Пишного. Фото: скрін

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Його дружина не сидить вдома, а має пристойний бізнес. Подружжя у спільній власності має квартири у столиці площею 249 та 164 квадрати. Окрім нерухомості у володінні є чотири земельні ділянки та маєток, який в процесі будівництва. Площа маєтку, до речі аж 893 квадратних метри. Окрім нерухомості та коштовностей у декларації він є володарем картин вітчизняних митців.

Варто звернути увагу і на заробіток дружини минулого року. Так, найбільше прибутку вона отримала від Держборгу. В якості погашення ОВДП Мінфін виплатив їй 7,3 мільйони гривень. Продаж майна приніс Пишній також немалі кошти – 2,8 мільйони гривень. підприємницька діяльність же принесла у минулому році 1,5 мільйона гривень.

Андрій Пишний

Окрім рухомого та нерухомого майна у дружини Пишного є корпоративні права у декількох компаніях. Та у минулому році на Пишний дав своїй дружині у борг більше 10 мільйонів гривень, що і показав у декларації.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, бізнес-імперія Ігоря Кушніра: три сліди, які ведуть до зв'язків із Віктором Медведчуком

Раніше наш портал інформував, Микола Томенко обурився бюджетним фінансуванням парламентських партій: "Які пріоритети воюючої України?"

Також портал Знай повідомляв, депутати з новою зарплатою, але начальник автобази Ради отримує більше: кому українці купують Tesla та шикарні маєтки