18 січня, під час спроби перетину кордону з Польщею було затримано володаря компанії Concorde Capital - Ігоря Мазепу. Одночасно з цим, в його офісі проводили обшук співробітники ДБР.

Ігор Мазепа не зміг виїхати за кордон і був затриманий на КПП "Медика-Шегіні". Про це повідомили в Економічній правді з посиланням на власні джерела.

Ігор Мазепа

За інформацією NV, причина обшуків – порушення при отриманні права на землю. Як стало відомо, йдеться про котеджне містечко Goodlife Park під Києвом, у Вишгородському районі. Збудоване воно в 2013 році. Його площа складає 40 гектарів. Інфраструктура являє собою розваги преміум-класу: готель, яхт-клуб, дитячий парк, ресторан, спортивні майданчики, фітнес-центр. Окрім цього, компанія Concorde Capital активно вкладає кошти в інші галузі бізнесу, зокрема виробіток бурштину та будівництво.

Ігор Мазепа. Фото: Telegram

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

У самій компанії підтвердили, що у них в офісі проводились обшуки. Але вони запевнили, що всі дії проводились без ухвали суду. Окрім самих офісів, ДБР завітали і до співробітників компанії додому. При чому перешкоджали діям адвоката та вилучили особисті речі співробітників. Такі дії ДБР, компанія назвала "тиском на бізнес". Там запевнили, що Мазепа збирався перетнути кордон у справах, адже неодноразово їздив в інші країни та повертався в Україну.

На офіційному сайті ДБР поки що відсутні дані про обшуки та затримання.

Нагадаємо, портал Знай інформував, депутат від ОПЗЖ спокійно розкошує на пенсії за гроші українців: такі виплати і не снилися людям

Раніше на порталі Знай повідомлялося, після спроби хабаря та потужного скандалу з Ігорем Гринкевичем його компанія продовжить постачати їжу військовим

Також, наш портал інформував, частина акцій АЗС Shell досі належить російському олігарху: що відомо