У столиці України викрили чергову зловмисницю, яка намагалася незаконно нажитися на людях, які навпаки намагаються для воїнів ЗСУ та громадян, які потребують допомоги.

Жінка вимагала майже 10 тисяч євро хабара від представників однієї із благодійних організацій. Нібито для внесення їх у базу даних системи "Шлях" та можливості виїзду за кордон.

Хабар 150 тисяч. Фото: Telegram

Як повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури в Telegram, підозрювана вимагала, щоб вирішити "питання" по поїздках за кордон, 9,5 тисяч євро. Ці гроші, за її словами, призначалися для хабара посадовцям.

Правоохоронці відстежили факт передачі зловмисниці першої частини винагороди – 5 тисяч євро. Коли вона прийшла за обіцяною сумою, що залишилася, жінку затримали з 4,5 тисячами євро в конверті.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Прокуратура України, фото pravo

Тепер їй оголошено про підозру у зловживанні службовим становищем. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі (ст. 208 КПК України).

"Досудове розслідування триває. У ході слідства буде дано оцінку діям інших учасників злочину", - заявляють у прокуратурі.

Нагадаємо, накопичила на готелі в Хорватії не лише яйцями: як заробляла гроші скандальна постачальник їжі ВСУ

Як повідомляв "Знай.uа", ім'я скандальної художниці Соні Морозюк "спливло" в активах, пов'язаних із справою Ігоря Гринкевича

Знай.ua писав, позбавив материнських прав сотні українок: СБУ і НАБУ спіймали суддю, який "звільняв" чоловіків із ЗСУ за гроші