Соня Морозюк потрапила до скандалу після того, як засвітилася з відомим корупціонером, а точніше, стала його дружиною. Разом вони займалися волонтерською діяльністю, проте стало відомо, що всі виручені кошти вони витрачали на просування самої художниці у світі мистецтва та важливих "шишок".

Однак звинувачення в корумпованості не стосувалися безпосередньо Морозюк доти, доки журналіст Євген Плінський не опублікував пост на своїй сторінці у Facebook, стверджуючи, що вона є нареченою Гринкевича.

Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram

Роман Гринкевич – львівський підприємець, якого затримали за спробу підкупити одного з керівників Головного слідчого управління ДБР.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Виявилося, що Соня – наречена нашого "героя" Роми Гринкевича, для якого "Мазня" стала головним інвестиційним проектом. Зароблені на корупційних підрядниках Міноборони гроші Рома тупо вклав у Соню. Мільйони доларів оборони були вкладені в юну дівчину, її креативність та успішний успіх. Замість дронів для ЗСУ купили годинник, замість тепловізорів Cartier ювелірні вироби, замість пікапів нові авто нареченої”, — написав Євген.

Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram

Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram

Соня Морозюк, художниця проекту "Мазня", співпрацює з відомими українськими особистостями шоу-бізнесу що дозволяє їй мати тісні зв'язки з цим колом. Вона брала участь у проектах з "Голосом країни", Укрпоштою, Русланом Багінським, Сергієм Притулою, Наталією Могилевською та іншими.
Блогер Ваня Рассел, який висвітлює цю тему,заявив у своєму Telegram-каналі, що Морозюк була штучно розкручена, а ціни на її роботи, написи українською та російською мовами на білому або кольоровому фоні зросли до 10 тисяч доларів, хоча раніше вони коштували близько 500 доларів.