Роман Сидор — сільський голова у Львівській області, який вирішив порадувати себе 2024 року голосами інших депутатів.

На засіданні 19 грудня вони ухвалили рішення про його преміювання. Через це він отримуватиме щомісячні премії. Чи не 50, не 100, не 200%... а 250% від розміру посадового окладу. Окрім цього, інші надбавки не скасовуються. Відео з цього засідання з'явилося в Telegram, а незабаром Сидор не посоромився підтвердити, що це правда.

Роман Сидор, скріншот: Youtube

Чоловік на засіданні не видав сором'язливості. Він самостійно вніс це питання на розгляд. У результаті було прийнято рішення про щомісячну премію 250%, премію до професійних свят (у розмірі окладу), щомісячну надбавку ("за досягнення у праці", 50%) та допомогу на оздоровлення та побутові питання (середня зарплата).

Подібні виплати він отримував і 2022 року. А все через те, що нібито його ставка становить 12 тисяч гривень через сільську місцевість. Він їздить на наради на власному авто, за свої гроші заправляє бензин.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Роман Сидор, скріншот: Youtube

Через це і "захотів" премії, що налічують понад 40 тисяч гривень без вирахування податку. Він вирішив не цуратися цих грошей. Чи допомагає він воїнам ЗСУ залишається питанням.

Нагадаємо, подарунок під ялинку або новорічний штраф: тільки 30% посадових осіб заповнили декларації без помилок

Як повідомляв "Знай.uа", в укритті столичної школи прорвало трубу і тріснула стеля: гаряча вода полилася на голови дітей

Знай.uа писав, поліція шукає прокурора Ільницького, який відіграв шикарне весілля у розпал війни: підозрюють, що наречений втік за кордон