Мирослав Білецький - скандальний політик, який зараз займає посаду першого заступника голови ОДА.

Чиновник неодноразово потрапляв в скандали, але продовжує бути одним із головних кандидатів на крісло голови ОДА. За весь політичний шлях він поміняв 5 партій. За нормальних умов його б вважали зрадником, але зараз таких персон пускають і у владу. Про те, до якої афери може бути причетний Білецький, написав Ігор Мосійчук в своєму телеграм-каналі.

Публікація Ігоря Мосійчука. Фото: скрін Телеграм

За даними ДПСУ, на Закарпатті видавали найбільшу кількість дозволів для виїзду за кордон. Відповідальність за питання системи "Шлях" повністю лежить на перших заступників голів ОВА. І саме вони подають та готують відповідні розпорядження.

Але самим резонансним став виїзд Олександра Трухіна. Трухін - колишній народний депутат, який скоїв ДТП та намагався дати хабар в розмірі 150 тисяч.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Олександр Трухін, скріншот: YouTube

Після того як він визнав свою провину, Трухін склав повноваження та став перевозити гуманітарку. І саме тому, потім він собі спокійно виїхав за кордон через вже налагоджену систему.

За версією ЗМІ, саме Трухін був куратором "великого будівництва" та був відповідальним за збір відкатів та вивіз грошей до Києва. А Білецький виконував аналогічні функції, але на Закарпатті.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, російські олігархи з останніх сил чіпляються за "Київстар": Фрідмана оскаржив арешт акцій

Раніше портал Знай інформував, "Хоче ще один маєток в Маямі": мер Тернополя Надал проводить тендер на 62 мільйони

Також наш портал повідомляв, скандальні закупівлі Міноборони: в Рахунковій палаті підтвердили дані про завищені ціни на продукти