Про це пише портал Новини.Лайф.

Місцеві жителі повідомляють, що чиновник в нетверезому вигляді погрожував людям травматичною зброєю.

Про затримання Руслана Сукова та складання на нього адмінпротоколу стало відомо з джерел у Нацполіції.

У той же час місцеві жителі в соцмережах діляться подробицями скандалу за участю чиновника. Зокрема, як з'ясувалося, 9 червня близько 22:30, в період дії комендантської години на цих територіях, в місті Покровську Донецької області у Руслана Сукова і його супутниці - заступниці Олесі Новицької - виник конфлікт з місцевими жителями.

Інцидент стався на вул. Першотравневій біля одного з магазинів. Суков і Новицька поводилися агресивно, чиновник навіть дістав травматичний пістолет і почав погрожувати людям. Ті викликали поліцію, і в підсумку дебошир був доставлений у відділення.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

У місцевих пабліках обговорюють і інші версії розвитку події.

Зазначимо, що це вже далеко не перший скандал за участю Руслана Сукова. Наприклад, 5 червня він опублікував в соцмережах привітання Олесі Новицькій (з якого, до речі, випливає, що у них не тільки робочі, але і більш близькі стосунки), а також фото, підписавши його "Моя сім'я". Крім Сукова і Новицької на фотографії фігурує колишній радник Сукова Дмитро Верзілов. Який ще на початку березня втік до Росії і зробив низку резонансних заяв.