Також відзначимо, що думка експерта може не збігатися з позицією редакції. Але ми не можемо заборонити людині висловлювати свою позицію.

Народний депутат Гео Лерос брав гроші у бізнесмена і мецената Ігоря Воронова за "мочилово" влади та інсценування підпалу авто. Про це заявив політичний оглядач Євген Хурсін.

"Як стало відомо зараз - мабуть, Гео Лерос брав гроші за інсценування підпалу свого авто і в цілому за "мочилово" влади в офісі бізнесмена і мецената Ігоря Воронова. В інтерв'ю "КП в Україні" Воронов визнав, що саме у нього Лерос просив ці кошти. Продовження серіалу, про який я вже писав... За словами Воронова, спершу нардеп брав гроші під приводом створення Музею сучасного мистецтва. А потім розмова прямо зайшла про"гроші на політику". Бізнесмен навіть зізнався, що мова йшла про "чорну замовну кампанію проти влади", - повідомив він.

Хурсін припустив, що Ігор Воронов всерйоз злякався після появи відео з Леросом, що бере гроші на підпал свого авто, щоб потім звинуватити в цьому владу.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"І тепер він готовий здати прохача з потрохами-заявляє, що "готовий підтвердити це правоохоронним органам". І тут важливо підкреслити, що ЗМІ раніше писали про зв'язки Воронова і Лероса. І хоча тепер меценат заявляє, що розірвав всі зв'язки з нардепом незабаром після початку нападок того на владу, тобто, влітку 2020 року, але їх разом засікли ЗМІ на відпочинку в листопаді того ж року. Очевидно, що Воронов не хоче стати співучасником Лероса і гарячково намагається себе обілити. Зрозуміло, що інтерв'ю з ним, завуальоване під тему мистецтва, але з чіткими меседжами по Леросу, з'явилося саме зараз не просто так... тепер слідство має розплутати цей клубок, щоб зрозуміти, яка насправді роль всіх його фігурантів у скандалі з хабарами нардепу, підпалами автомобілів і безпідставними звинуваченнями", - резюмував Євген Хурсін.