ДБР і Нацполіція почали розслідування щодо нардепа Гео Лероса, стосовно отримання ним хабара і інсценування підпалу власного авто. Про це повідомив блогер і журналіст Євген Хурсін.

"Соцмережі вибухнули від злитого запису на якому нардеп Гео Лерос приймає від співрозмовника пакет, що містить 60 тис. доларів. ДБР і Нацполіція вже взялися за скандального нардепа після викриття його в корупції і підпалі власного авто", ‒ написав у своєму блозі журналіст.

Також блогер розповів про зміст опублікованого в соцмережах відео.

"Якщо є ще люди, які не бачили це обурливе відео, то коротко перекажу. На ньому Лерос спілкується з якимось невстановленим чоловіком. І пропонує "медіа-атаку" за схемою "чотириходівки" з дискредитації влади і президента Зеленського особисто, а потім приймає хабар. Суть медійної атаки, за словами Лероса наступна: спершу він анонсує прес-конференцію з гучними викриттями ТОП-корупціонерів. Потім у нього згорає машина. Потім нардеп з трибуни Ради звинувачує в підпалі особисто Зеленського. Далі дає брифінг на той момент глава МВС Арсен Аваков, який бере справу на особистий контроль. Через тиждень Аваков виходить і розповідає "схему", а Лерос на нього з трибуни показово" стартує", щоб ніхто не запідозрив зв'язок. Чи варто каже, що через місяць від дати запису, практично все, про що говорив Лерос ‒ було реалізовано. Його Mercedes Benz за 332 тис.грн згорає, сам Гео виступає з трибуни ВР і звинувачує Президента в переслідуванні. Правда постановка за підсумком обійшлася без Авакова", – заявив він.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Крім цього Хурсін поінформував, що ДБР опублікувало заяву про те, що ініціює перевірку Лероса на предмет підозри в скоєнні злочину.

“У Держбюро заявляють, що дії Лероса можуть бути кваліфіковані за ч.1 ст. 14 (приготування до злочину) і ч. 2 ст. 384 КК України (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу). ДБР вже передало інформацію офісу генерального прокурора для надання правової оцінки та внесення інформації до ЄРДР. У столичній поліції також повідомили про те, що вивчають відеозапис розмови за участю народного депутата", ‒ резюмував журналіст.