Зокрема, суди останнім часом стали жертвами сумнівних публікацій у ЗМІ, який, за інформацією з відкритих джерел, пов'язують з мером Філатовим, пишуть Коментарі.

Наприклад, під час демонтажу білбордів у Дніпрі ЗМІ, які у відкритих джерелах пов'язують з Борисом Філатовим, стали активно писати неправдиву інформацію на суддів з метою змусити їх відмовитися від принципу законності у прийнятті своїх рішень щодо демонтажу білбордів.

2 липня стався конфлікт між співробітниками КП "Муніципальна варта" і місцевими підприємцями, журналістами, жителями міста.

За даними поліції Дніпропетровської області, тоді постраждали співробітник КП "Муніципальна варта" і городяни. Підставою для знесення рекламних конструкцій стало рішення виконкому міськради, прийняте всупереч чинним рішенням судів про заборону демонтажу.

Більше того, цю заборону підтримував і Апеляційний суд, про що неодноразово писали місцеві ЗМІ. Подібна ситуація в місті відбувалася і під час демонтажу МАФів, коли, незважаючи на рішення судів, місцева влада реалізовувала все заплановане.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

На тлі ситуації навколо знесення білбордів у Дніпрі місцеві ЗМІ стали активно писати про діяльність судів у місті, причому не в позитивному світлі. Керівництво Дніпропетровського окружного адміністративного суду поки не реагує на випади в свою сторону. Тобто, судді поки не отримали підтримки з боку керівництва. Ймовірно, це свідчить про небажання вступати в конфлікт з місцевою владою.

Зазначимо, незалежність судів гарантована Конституцією України. І будь-яка спроба зазіхнути на цю незалежність підриває не тільки основи держави, а й посилює недовіру людей до інститутів державної влади. Якщо не зупинити ці провокації з суддями, то хто буде наступним...