Міністр інфраструктури Владислав Криклій бере участь у «вечірках для дорослих», що організовує агроолігарх Юрій Косюк - стверджує в Facebook блогерка Олена Монова.

Про це пише Ньюзван.

«В мережу красиво злили, як Криклій тусить на вечірці в курячого олігарха Косюка (знайшов з ким, трясця), де шановне панство нюхає кокс і танцює голінькими на столі. Ну не зовсім голінькіми канєш, на Косюку наприклад є галстук і штанішки, а от сорочку вже десь на той момент пр**бав, може кров носом йшла, я хз», - написала вона.

Блогерка розповіла, що до неї потрапили фото, які свідчать, що міністр Криклій на цих вечірках приймає кокаїн. «І стало мені зрозуміло, що з дорогами України і взагалі з отою вашою всратою інфраструктурою йому вошкалупитись ніколи», - зауважила Монова.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Крім цього, як пише блогерка, на вечірках Косюка присутні інші представники політичної еліти, такі як голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, нардепи Юрій Кисіль і Юрій Арістов, член наглядової ради УЗ Аудіцкас.

«Мені от власне цікаво, що буде цього разу робити Шмигаль? Він бідося ледве після перфомансу з Кадировим відійшов, а тут знову здрасьтє, чергове западло від підлеглих. Буде знову вимагати пояснень і satisfaction через фейсбук, чи може закатає Криклія десь в асфальт по-тихому?», - відмітила Монова.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що міністр Криклій став частиною новоствореної групи впливу, яку збирає у Кабміні і Верховній Раді спікер Дмитро Разумков.