Про це пише портал Політрада. Наводимо матеріал без змін.

Влітку 2020 року в поліцію Києва надійшла заява про те, що вдова великого київського бізнесмена Олександра Ксенофонтова Оксана Ксенофонтова після його смерті шахрайським шляхом привласнила собі його бізнес і спадщину, яку Олександр Ксенофонтов залишив своїм дітям. Оксана Ксенофонтова прожила з Олександром Ксенофонтовим всього півтора року.

Шлюбна аферистка Оксана Анатоліївна Ксенофонтова і син-рейдер

Чорна вдова Оксана Ксенофонтова підробила документи за допомогою чорного нотаріуса всього лише через три тижні після смерті Олександра Ксенофонтова. Вона привласнила собі бізнес померлого чоловіка, призначивши себе директором на його фірмі і незаконно переоформила на себе два автомобілі, які належали померлому: Land Cruiser 200 2017 р.з номерами СВ5225СС, VIN JTMCV02I904230410 і Audi A8 2017 року з номерами ВХ1663СТ, VIN WAUZZZ4H9HN022138.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

До слова, Чорна вдова вже намагається продати крадені машини в Інтернеті. Дочка померлого Олександра Ксенофонтова розповіла слідчим, що перед смертю батька мачуха разом з її сином від першого шлюбу Ярославом Жуком вже намагалася шахрайським шляхом переоформити на себе автомобіль Lexus, який загиблий бізнесмен подарував своїй рідній дочці.

Після невдалої спроби жадібна мачуха налаштувала вмираючого Ксенофонтова проти власної дочки і вона була змушена звільнитися з фірми батька.

В цілому Оксана Ксенофонтова переоформила на себе за підробленими документами компанію ТОВ «СП «АТАД к», більше 30 квартир за адресою Саксаганско-го, 84/86 і кілька машин і зараз намагається продати за допомогою чорного нотаріуса, який проходить як співучасник. Все майно зараз заарештовано відповідно до статті СТ.190 ч. 4, ст. 358 КК України.

Загадкова смерть Олександра Ксенофонтова

Немолодий бізнесмен Олександр Ксенофонтов дуже любив у житті дві речі: дружин-щин і випити. Останньою його любов'ю і стала недобросовісна жадібна Оксана Ксе-нофонтова, яка знала про його проблеми з алкоголем. Вона заборонила дітям лікувати батька від алкогольної залежності і буквально отруїла його, таємно поклавши в лікарню.

Дітям бізнесмена Ксенофонтова повідомила про те, що батько був у лікарні вже після його смерті, в день похорону.

До слова, це не перша смерть на руках Оксани Ксенофонтової. Ті, хто знають її особисто, розповідають, що вона поховала вже трьох чоловіків. За цим інцидентом вже порушена кримінальна справа за 115 статтею про вбивство колишнього чоловіка.

Чорна вдова і син-рейдер

Після того, як Оксана Ксенофонтова прикінчила колишнього чоловіка, вона стала підключати до своїх шахрайських дій і свого сина від першого шлюбу Ярослава Жука. Разом вони намагалися заволодіти всією спадщиною Ксенофонтова.