У МВС перебуває людина, яка зливає інформацію перш, ніж вона доходить до Арсена Авакова , - пише "Аргумент". Про це стало відомо з джерела в МВС, який розповів журналістам, хто мріє про відставку чинного міністра.

Немає такого солдата, який би не мріяв стати генералом. Народна приказка ніби про Віктора Ремського, який прийшов в структуру МВС звичайним співробітником патрульно-постової служби Києва. Справа була в далекому 1999 році.

На скромній посаді Ремський довго не затримався. Працював помічником слідчого, оперуповноваженим УБОЗ, замначальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС.

Боротьба зі злочинністю була вибірковою: ті, хто платили, залишалися недоторканими, хто відмовлявся – змушений був тікати і ховатися.

Працюючи в Київському УБОЗі, підім'яв під себе весь наркотрафік, обзавівся елітною нерухомістю і поповнив автопарк новеньким Порше і БМВ.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

У 2013 році отримав нагороду "Кращий співробітник МВС" за розкриття вбивства судді Сергія Зубкова. Це вже потім "вбивць" батька і сина Павлюченка звільнили, визнавши політичними в'язнями. Правда спливла назовні: "щиросерде зізнання" у них вибили силою.

Далі доля занесла Ремского в зону АТО. На посаді заступника Донецької ОДА він контролював всі грошові потоки і контрабанду "сірих зон". У підсумку отримав негласне прізвисько "гаманця губернатора" і "сірого кардинала Донецької області".

Наступний період пов'язаний з новим бізнесом Ремського - він відкриває детективні агентства, які займаються незаконним стеженням, прослуховуванням і шантажем.

У зв'язці з Ремським працюють як злодії в Законі, так і начальство Нацполіції. Йде велика гра: в мережу зливається секретна інформація ще до того, як про неї дізнається чинний міністр МВС. Непоганий удар в спину Арсену Авакову, чи не так?

Якщо приборкати апетити Ремського і його соратників не вдасться прямо зараз, відставка Авакова здається цілком ймовірною. А на тепле містечко керівника Нацполіції вже є готовий претендент…