Блогер і волонтер Татуся Бо розповіла, чим відрізняється борщ приготований українкою та росіянкою.

Відповідну публікацію вона розмістила в Facebook.

Читайте також: ТОП-5 недорогих і смачних їдалень Києва

Як зазначила блогер, її дратує фраза "руський борщ".

"Борщ та руський. Це оксюморон такий чи що?!", - обурилася дівчина.

Популярні новини зараз

Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень

ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити

Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки

Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло

Показати ще

Вона розповіла про один випадок, який стався у неї в селищі.

Там жила одна "кац...ка", яка одного разу запросила знайомого батька Тусі Бо Василя на борщ. Скуштувавши страву, він ще довго розповідав про те, що навіть шкільні помиї і то смачніші. І не розумів, як так виходить, адже і продукти однакові, і його дружина "готує з курячої лапки такий борщ, що і ложку обгризеш, а та півсвині заклала, а воно як мило з оцтом.

Публікація викликала ажіотаж серед користувачів мережі. Вона набрала 2,3 тисячі лайків і більше 100 коментарів та майже 90 репостів.

Один з користувачів зазначив: "Так росіяни борщ і не варять, а "стряпають" – таке слово є. Воно відразу ж все робить непридатним до вживання".

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у Міністерстві закордонних справ Росії більше не продаються котлети по-київськи. Тепер котлети називаються по-кримськи. Продаються вони за ціною 200 рублів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ