Британські вчені із Всесвітньої організації охорони здоров'я довели, що м'ясні продукти провокують розвиток раку.
Особливо шкідливе м'ясо, яке пройшло будь-яку термічну обробку: копчення, соління, додавання хімічних речовин. Після таких процесів воно має такий же згубний вплив на організм, як алкоголь,тютюн чи наркотики.
Науковці стверджують, що шинка, бекон, салямі і сосиски - причини розвитку онкозахворювань.
"Чорний список" поповнило і свіже червоне м'ясо. Воно є повноцінним джерелом білка і необхідних вітамінів, заліза і цинку, але в той же час продукт містить багато канцерогенних речовин, що можуть провокувати ріст ракових клітин.
Тож вчені дійшли висновку, що м'ясо слід вживати по 20 грамів день і лише у вареному вигляді. Саме тоді воно принесе користь та продовжить життя.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Як раніше повідомляв портал "Знай", нова пастка з запахом людського тіла допоможе знищувати москітів, які є головними розповсюджувачами вірусу Зіка.