Британські вчені із Всесвітньої організації охорони здоров'я довели, що м'ясні продукти провокують розвиток раку.
Особливо шкідливе м'ясо, яке пройшло будь-яку термічну обробку: копчення, соління, додавання хімічних речовин. Після таких процесів воно має такий же згубний вплив на організм, як алкоголь,тютюн чи наркотики.
Науковці стверджують, що шинка, бекон, салямі і сосиски - причини розвитку онкозахворювань.
"Чорний список" поповнило і свіже червоне м'ясо. Воно є повноцінним джерелом білка і необхідних вітамінів, заліза і цинку, але в той же час продукт містить багато канцерогенних речовин, що можуть провокувати ріст ракових клітин.
Тож вчені дійшли висновку, що м'ясо слід вживати по 20 грамів день і лише у вареному вигляді. Саме тоді воно принесе користь та продовжить життя.
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Як раніше повідомляв портал "Знай", нова пастка з запахом людського тіла допоможе знищувати москітів, які є головними розповсюджувачами вірусу Зіка.