Китайські вчені заявили, що продукти, багаті магнієм, скорочують загрозу розвитку цукрового діабету, інсульту та ішемічної хвороби серця.
Про це повідомив портал "Новости Ю".
Читайте також: Які продукти рятують від онкології
Медики провели дослідження, в яких брали участь понад мільйон волонтерів. Аналітики дізналися, що ті люди, які їдять продукти з високим вмістом магнію, на 26% менше хворіють на діабет другого типу. Крім того, вони на 12% менше ризикують отримати інсульт, а на 10% - ішемічну хворобу серця.
"Щодня раціон харчування людини повинен включати в себе від 0,5 до 0,75 грама зазначеного елемента. Магній міститься в таких продуктах, як горіхи, цільні злаки, морська капуста, овочі, а також спеції", - йдеться в повідомленні.
Світло, опалення та вода: чому комуналка зросте для двокімнатних квартир
Мобілізувати всіх без винятків: у кого хочуть забрати відстрочки
Весняний перерахунок пенсій: скільки грошей додадуть пенсіонерам
Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", вчені розповіли, що часте вживання кофеїну може привести до страшних наслідків.