Речовини. що містяться у шкірці та кісточках винограду, знищують бактерії, які розмножуються у ротовій порожнині.

Такого висновку дійшли вчені з США. Дослідники вивчали дію речовин у винограді на стрептококи, які приводять до псування зубів. Ці речовини переводять цукрозу в молочну кислоту.

Висока кислотність, за словами вчених, не дає емалі руйнуватися.

До того ж, речовини у винограді знижують кислотність в ротовій порожнині і активність бактерій на 85%.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Дослідження показали, що заміжжя рятує жінок від інфаркту

Популярні новини зараз

Заборона виїзду за кордон з 14 років: у Раді хочуть зупинити масовий відтік юнаків

Не відкладайте: "Нафтогаз" звернувся до клієнтів з важливою вимогою

За переказ у 100 гривень – штраф у 34 тисячі: за грошима українців ретельно стежитимуть

На інвалідність не зважатимуть: коли ТЦК може мобілізувати

Показати ще